HARRASTEPESISTÄ MIEHILLE JA NAISILLE

Mikkelin Pallonlyöjät järjestää kesällä 2024 tuttuun tapaan harrastepesistä niin naisille kuin miehillekin. Naisille on on oma vuoro (LadyPesis) ja miehet voivat osallistua sekapesikseen naisten kanssa.

Halukkailla on myös mahdollisuus osallistua MPL:n joukkueessa kuntopesissarjaan, joka on maakunnallinen aikuisten harrastesarja.

AIKATAULU

Kesän 2024 harrastepesis alkaa viikolla 19
Treenit pidetään Lähemäen kentällä.

LadyPesis: Maanantaisin 6.5.2024 alkaen klo 18 – 20.
Sekapesis: Tiistaisin 7.5.2024 alkaen klo 18 – 20. Sekapesisvuoro myös torstaisin 9.5.2024 alkaen klo 18-20 kesäkuun loppuun asti.

Ilmoittautuminen sähköisesti Ladypesis-sivulta tai Sekapesis-sivulta.

sähköpostilla: toimisto[at]pallonlyojat.fi (ilmoita nimi, osoite, puhelinnumero ja s-posti)

MPL:llä on käytössään Nimenhuuto-palvelu. Palvelun kautta jäsenet pystyvät ilmoittautumaan harjoituksiin ja kommunikoimaan keskenään. Mikäli olet MPL:n jäsen, mutta et omista tunnuksia, klikkaa tästä ja liity nimenhuudon käyttäjäksi.

HARRASTEPESIKSEN SÄÄNNÖT

Syötön tulee olla noin metrin lukkarin pään yli.
Harhaheitolla saa edetä vain yhden pesän yli.
Ajolähdössä on viimeisellä lyönnillä etenemispakko eli kaikkien etenijöiden on juostava seuraavalle pesälle. Hutilyönnin jälkeen, kun lukkari saa pallon haltuunsa, kolmoselta lähtenyt etenijä palaa automaattisesti.
Vuoronvaihto tapahtuu, kun joukkueen jokainen pelaaja on käynyt lyömässä, minkä jälkeen on syntynyt yksi palo. (Palojen määrää voidaan sovitusti muuttaa.) Eli jokaisen vuoroparin ensimmäisellä lyöntikierroksella juoksut lasketaan, mutta paloilla ei ole merkitystä.

OSALLISTUMISMAKSU

Harrastepesiksen osallistumismaksu on 45 €/kesä. Maksulla voit osallistua kaikkiin harrastepesisvuoroihin (LadyPesis + sekapesikset).

Maksu sisältää:
• Seuran jäsenmaksun 15 €
• Osallistumismaksun 30 € ladypesikseen ja/tai sekapesikseen,
• Pelivälineiden käytön
• Ohjauksen

HUOM: Maksu ei sisällä vakuutusta!

Jokaisen pelaajan on myös ostettava Pesäpalloliiton harrastelisenssi (10 €), johon voi liittää vakuutuksen (hinta 72 €). Harrastelisenssi ostetaan Suomisportin kautta.

YHTEYSHENKILÖT

TAINA PARKKINEN
040-5007633

MARKO VÄISÄNEN
toimisto[at]pallonlyojat.fi

TULEVAT