Harrastepesis

HARRASTEPESISTÄ MIEHILLE JA NAISILLE

Mikkelin Pallonlyöjät järjestää kesällä 2018 tuttuun tapaan harrastepesistä niin naisille kuin miehillekin. Naisille on on oma vuoro (kts. LadyPesis) ja miehet voivat osallistua sekapesikseen naisten kanssa. 

Treenit jatkuvat Lähemäen hiekkakentällä syyskuulle tai niin kauan kun sää sallii.

Talvikauden harrastepesiksen salivuoro on maanantaisin klo 19.15 – 20.45 Urpolan koulun yläsalissa.

Sählyä pelataan keskiviikkoisin 5.9. alkaen klo 19.30 – 21 Urpolan koulun yläsalissa.

 

AIKATAULU

Kesän 2018 harrastepesis alkaa viikolla 20.  Treenit pidetään Lähemäen kentällä (katso kartta tältä sivulta!) niin pitkään kuin sää salli. Syksyllä siirrytään treenaamaan Urpolan koulun yläsaliin. Vuoro on maanantaisin klo 19.15 – 20.45.
Ilmoittautuminen sähköisesti Ladypesis-sivulta tai sähköpostilla

Nimenhuuto

MPL:llä on käytössään Nimenhuuto-palvelu. Palvelun kautta jäsenet pystyvät ilmoittautumaan harjoituksiin ja kommunikoimaan keskenään. Mikäli olet MPL:n jäsen, mutta et omista tunnuksia, klikkaa tästä ja liity nimenhuudon käyttäjäksi.

OSALLISTUMISMAKSU

Harrastepesiksen osallistumismaksu on 40 €/kesä. Maksulla voit osallistua kaikkiin harrastepesisvuoroihin (Ladyt + sekapesikset).

Maksu sisältää:
• Seuran jäsenmaksun 15 €
• Harrastepesispassin (kts. lisätiedot tästä)
• Osallistumisen ladypesikseen ja/tai sekapesikseen
• Pelivälineiden käytön
• Ohjauksen

 

SEKAPESIS

Sekapesistä pelataan tiistaisin ja torstaisin klo 18–20.

Paikka: Lähemäen kenttä.

Sekapesis on yli 18-vuotiaille miehille ja naisille tarkoitettua harrastepesistä. Pelaamme sovelletuilla pesissäännöillä (kts. harraste-pesissäännöt alla) ja tarkoitus on antaa pelaajille taitoihin ja kuntoon katsomatta mahdollisuus pelata tasavertaisesti ja turvallisesti hyvässä ja leppoisassa seurassa. Iloinen asenne ja innostus liikuntaan sekä ulkoliikuntaan soveltuvat asusteet riittävät. Pelivälineet saa tarvittaessa seuralta lainaksi.

YHTEYSHENKILÖT


TAINA PARKKINEN
040-5007633
toimisto@pallonlyojat.fi

 

HARRASTEPESIKSEN SÄÄNNÖT

Pelivälineenä pehmeä harrastepesispallo.
Syötön tulee olla noin metrin lukkarin pään yli.
Harhaheitolla saa edetä vain yhden pesän yli.
Ajolähdössä on viimeisellä lyönnillä etenemispakko eli kaikkien etenijöiden on juostava seuraavalle pesälle. Hutilyönnin jälkeen, kun lukkari saa pallon haltuunsa, kolmoselta lähtenyt etenijä palaa automaattisesti.
Vuoronvaihto tapahtuu, kun joukkueen jokainen pelaaja on käynyt lyömässä, minkä jälkeen on syntynyt yksi palo. (Palojen määrää voidaan sovitusti muuttaa.) Eli jokaisen vuoroparin ensimmäisellä lyöntikierroksella juoksut lasketaan, mutta paloilla ei ole merkitystä.