Mikkelin Pallonlyöjät järjestävät tuomarikoulutusta Mikkelissä

Pesäpallokesä lähestyy ja maakuntasarjan ottelut starttaavat toukokuussa. Jos olet kiinnostunut pesäpallosta, Sinua kaivataan kentälle MPL:n kotiotteluihin! Tuomarikoulutukseen osallistumalla voit osallistua MPL:n otteluihin ja tuet kotikaupunkisi pesäpallotoimintaa.

Tuomarikoulutus ei edellytä pesäpallopelaajan taustaa. Koulutuksen tarkoituksena on tuomarikortin suorittaminen ja sen tavoitteena on tuomarin perustaitojen oppiminen ja sääntötuntemuksen ylläpitäminen.

Tuomarikortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn kaikkiin kauden 2015 PPL:n alaisiin sarjaotteluihin sekä Superpesiksen runkosarjan otteluihin.

Tuomarikortti maksaa aikuisille 40 € ja nuorisotuomareille 25 €. Lisäksi tuomarin tulee lunastaa ns. T-lupa (= tuomarilisenssi), jonka hinta on 46 € sisältäen vakuutuksen. Jos tuomarikortin suorittanut henkilö lähtee tuomaroimaan MPL:n kotipelejä, MPL maksaa  tuomarilisenssin ja tuomarointipalkkion sopimuksen mukaan.

Aika: 25.2.2015 klo 17:30-19:30.

Paikka: Mikkelin Esikaupungin VPK, Rouhialankatu 9, 50100 MIKKELI

Kouluttaja: Eki Kutvonen Pesäpalloliitosta.

Ilmoittautuminen koulutukseen 22.2. mennessä: toimisto@pallonlyojat.fi

Lisätietoa tuomarikoulutuksesta löytyy PPL:n sivuilta http://www.pesis.fi/pesapalloliitto/itainen-alue/tuomarit/koulutus/.