Naiset aukaisi pistetilinsä

Ottelun ensimmäinen jakso jouduttiin keskeyttämään hetkeksi rankkasateen vuoksi, mutta muutoin saatiin pelata poutasäässä. Sateen myötä hiekkakentälle muodostui jokunen vesilammikko ja rajat piti kalkittaa uudelleen. Epävakaasta säästä huolimatta katsomoon oli saapunut jälleen lukuisia kannustajia. Kiitos katsomolle pelitunnelman luomisesta!

Ensimmäinen jakso päättyi JuPen hyväksi 1–5. Toinen jakso oli tiukka ja päättyi 7–6.  MPL sai siis ensimmäisen pisteensä. Supervuoropari alkoi MPL:n sisävuorolla. MPL:n lyönnit eivät toimineet ja joukkue ei onnistunut saamaan yhtään juoksua. JuPe sai juoksunsa melko nopeasti ja ottelu päättyi lukemiin 1–2. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kapteeni Sini Kiiski ja jokerina pelannut Nina Saranen. Molemmat ansioituivat kotiutuslyönneillä.

MPL oli pelin jälkeen erittäin tyytyväinen, sillä pistetilin aukeaminen täyttää melkein koko kauden tavoitteet. Viileästä säästä huolimatta loukkaantumisiakaan ei sattunut. Kesäkuussa kilpapelejä on ollut tiuhaan, mutta nyt joukkue pääsee juhannustauolle. Säännölliset treenit toki jatkuvat. Seuraava peli on 9.7 Juvalla.

Lähde: Länsi-Savon sporttiareena